unit 3.9

Oppervlakte *   147 m2

Deze mooie ruime unit heeft een ingebouwde extra vergader en/of werkkamer én een kant en klare grijze gietvloer. Op dit moment wordt er nog hard geklust in de unit, 1 augustus a.s. kan de unit casco opgeleverd worden. De unit heeft een oppervlakte van 118 m2 (exclusief opslag algemene ruimte).

Heb je interesse in deze unit of ken je iemand die mogelijk interesse heeft neem dan contact op met Riëtte van de Lagemaat, tel. 06-24780538, r.vandelagemaat@heerenstede.nl

Servicekosten:

De vermelde huurprijs per maand is exclusief het voorschot op de servicekosten. Deze kosten worden jaarlijks na berekening van werkelijk verbruik verrekend. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen: verwarmings-, water- en electriciteitskosten,  onderhoudscontracten voor het pand gebonden installaties, glasbewassing, schoonmaakkosten algemene ruimten, afvalverwerking, verzekeringen en beveiligingskosten.

Voorzieningen Pand Noord B.V.:

Huurders kunnen gebruik maken van de receptieservice (tussen 8.00 en 18.30 uur). Naast het ontvangst van bezoekers en de telefoonservice worden hier poststukken in ontvangst genomen en/of verzonden en gesorteerd. De centrale kopieermachine, scanner, fax en printer worden ter beschikking gesteld. De inboedel van de centrale ruimten worden beheerd. De bijdrage voor voorzieningen Pand Noord B.V. bedraagt € 10,50 per m2.

Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de verhuurder van het pand.

 

Huurprijs/mnd **€ 2.265,-
BeschikbaarheidPer direct
VerdiepingPand Noord II – Eerste verdieping
Minimale huurtermijn
 
Daarom Pand Noord!
  • Centrale receptie en business services
  • Glasvezelnetwerk en WiFi
  • Bedrijfsrestaurant
  • Filmzalen voor event, presentatie of film
  • Uitstekende bereikbaarheid met fiets, OV en auto
  • Gratis parkeren openbare weg
  • Nabij trendy restaurants en supermarkt


* Het aantal m2 is inclusief aandeel in de algemene ruimte
** De huurprijs is exclusief servicekosten en voorzieningen Pand Noord B.V. en BTW

 
WordPress Lightbox