unit 2.13

Oppervlakte *   173 m2

Deze unit beschikt over een ingebouwde spreek en/of werkkamer, opgebouwd met glazen wanden. De gemeenschappelijke pantry bevindt zich tegenover de unit. De vloer ziet er goed uit en als de oranje kleur je aanspreekt kan je er zo intrekken. Nog veel meer m2 nodig? Kijk dan ook even naar de tegenovergelegen unit 2.14b.

Aantal m2 exclusief opslag algemene ruimte: 138 m2

Aantal m2 inclusief opslag algemene ruimte: 173 m2

Neem contact met Riëtte van de Lagemaat op voor meer informatie of een rondleiding, tel. nr 06-24780538. Mailen kan ook r.vandelagemaat@heerenstede.nl

Oplevering:

De units worden  casco opgeleverd (tenzij anders vermeld). Dit biedt de mogelijkheid de ruimte naar eigen wens in te delen en/of in te richten. De ruimtes zijn voorzien van aansluitpunten voor data, telefonie en elektra en beschikken over een eigen alarminstallatie.

Servicekosten:

De vermelde huurprijs per maand is exclusief het voorschot op de servicekosten. Deze kosten worden jaarlijks na berekening van werkelijk verbruik verrekend. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen: verwarmings-, water- en elektriciteitskosten, onderhoudscontracten voor het pand gebonden installaties, glasbewassing, schoonmaakkosten voor algemene ruimten, afvalverwerking, verzekeringen en beveiligingskosten.

Voorzieningen Pand Noord BV:

Huurders kunnen gebruik maken van de receptieservice (van 8.00 tot 18.30 uur). Naast het ontvangst van bezoekers en de telefoonservice worden hier poststukken in ontvangst genomen worden en/of verzonden en gesorteerd. De centrale kopieermachine,  scanner, fax en printer worden ter beschikking gesteld.  De inboedel van de centrale ruimten worden beheerd. De bijdrage voor voorzieningen Pand Noord BV bedraagt € 10,50 per gehuurde m2 per jaar.

Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de verhuurder van het pand 

Huurprijs/mnd **€ 2.667,-
Beschikbaarheid1 juni 2017
VerdiepingPand Noord II – Begane grond
Minimale huurtermijnIn overleg
 
Daarom Pand Noord!
  • Centrale receptie en business services
  • Glasvezelnetwerk en WiFi
  • Bedrijfsrestaurant
  • Filmzalen voor event, presentatie of film
  • Uitstekende bereikbaarheid met fiets, OV en auto
  • Gratis parkeren openbare weg
  • Nabij trendy restaurants en supermarkt


* Het aantal m2 is inclusief aandeel in de algemene ruimte
** De huurprijs is exclusief servicekosten en voorzieningen Pand Noord B.V. en BTW

 
WordPress Lightbox