units 50 m2

Oppervlakte *   50 m2

Op zoek naar een unit van ca. 50 m2 ?

Pand Noord beschikt over meerdere units van ca. 50 m2.  De units worden casco opgeleverd. Het aangeboden aantal m2 is inclusief het aandeel algemene ruimte.  Vermelde huurprijzen zijn exclusief voorschot servicekosten en btw.  Huurders kunnen gebruik maken van de receptieservice. De kosten hiervan zijn onderdeel van de servicekosten. Meer info neem dan contact op met Riëtte van de Lagemaat, tel. 06-24780538 of per mail riette@noordjevastgoed.nl  OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN UNITS BESCHIKBAAR

 

2 1

Servicekosten:

De vermelde huurprijs per maand is exclusief het voorschot op de servicekosten. Deze kosten worden jaarlijks na berekening van werkelijk verbruik verrekend. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen: verwarmings-, water- en elektriciteitskosten, onderhoudscontracten voor het pand gebonden installaties, glasbewassing, schoonmaakkosten voor algemene ruimten, afvalverwerking, verzekeringen en beveiligingskosten.

Voorzieningen Pand Noord BV:

Huurders kunnen gebruik maken van de receptieservice (tussen 8.00 en 18.30 uur). Naast het ontvangst van bezoekers en de telefoonservice worden hier poststukken in ontvangst genomen en/of verzonden en gesorteerd. De centrale kopieermachine,  scanner, fax en printer worden ter beschikking gesteld.  De inboedel van de centrale ruimten worden beheerd. De bijdrage voor voorzieningen Pand Noord BV bedraagt € 10,50 per gehuurde m2 per jaar.

Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de verhuurder van het pand 

Huurprijs/mnd **€ 940,-
BeschikbaarheidNiet
VerdiepingPand Noord II – Begane grond
Minimale huurtermijnIn overleg
 
Daarom Pand Noord!
  • Centrale receptie en business services
  • Glasvezelnetwerk en WiFi
  • Bedrijfsrestaurant
  • Filmzalen voor event, presentatie of film
  • Uitstekende bereikbaarheid met fiets, OV en auto
  • Gratis parkeren openbare weg
  • Nabij trendy restaurants en supermarkt


* Het aantal m2 is inclusief aandeel in de algemene ruimte
** De huurprijs is exclusief servicekosten en voorzieningen Pand Noord B.V. en BTW

 
WordPress Lightbox