Je bent snel aangesloten op ons snelle glasvezelnetwerk (internet en/of telefonie VOIP) met onze partner New Media 2DAY, ook gevestigd in Pand Noord. Bij New Media 2Day kun je ook terecht voor het huren van beamers en presentatiemiddelen.

Voor jou en je bezoekers verzorgen zij ook gratis WiFi,  in alle openbare ruimtes in Pand Noord.

 

New Media 2Day, opgericht in 2005 door Thijs Paree, is een snelgroeiende organisatie met een platte en heldere structuur.

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpen zij hun klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering.  Zij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

New Media 2Day heeft als doel de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. De eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn hun klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

 

Thijs-Paree